6944606687, 6947638793 Άδενδρο, Θεσσαλονίκη limnikg@yahoo.gr
 
 
 
ΛΗΜΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Θερμομονώσεις - Θερμοπροσόψεις Άδενδρο Θεσσαλονίκης


Η επιχείρησή μας “ΛΗΜΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Άδενδρο, δραστηριοποιείται από το 1960 με ανακαινίσεις, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας αναλάβει από το 2007 η 3η γενιά και διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιοδήποτε ελαιοχρωματισμό επιθυμείτε, εντυπωσιακές τεχνοτροπίες, μοναδικές κατασκευές με γυψοσανίδες, ποιοτικές εργασίες μόνωσης αλλά και οποιοδήποτε μερεμέτι επιθυμείτε.

Παρακολουθούμε διαρκώς τις νέες τάσεις και ιδέες στο χώρο του ελαιοχρωματισμού και τις διακόσμησης. Έτσι, μπορούμε να παρέχουμε σε κάθε πελάτη μας ιδανικές λύσεις που θα ταιριάξουν στο χώρο του και θα δημιουργήσουν ένα όμορφο περιβάλλον προσαρμοσμένο πάντα στο προσωπικό του στιλ.
 
 
 
     
     
 
ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ

σε εμάς για οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη εργασία θέλετε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα την φέρουμε εις πέρας με την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο μεράκι.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με ανακαινίσεις, ελαιοχρωματισμούς και γυψοσανίδες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας εκατοντάδες έργα στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, έχουμε αποκτήσει ένα μεγάλο αριθμό ευχαριστημένων πελατών οι οποίοι μας προτιμούν και μας προτείνουν.

Στόχος της επιχείρησης είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή, καθώς και η συνεχής εξέλιξή μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.
 
     
     
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Άδενδρο, τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.