6944606687, 6947638793 Άδενδρο, Θεσσαλονίκη limnikg@yahoo.gr
 
 
 
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ
ΛΗΜΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Θερμομονώσεις - Θερμοπροσόψεις Άδενδρο Θεσσαλονίκης


Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της ενέργειας που καταναλώνουν τα σπίτια σπαταλιέται για θέρμανση και κλιματισμό. Αν όμως προστατεύουμε το εξωτερικό του σπιτιού από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και από τις θερμικές απώλειες, τότε η κατανάλωση αλλά και το κόστος θέρμανσης και κλιματισμού μπορεί να πέσει κατακόρυφα.

Η επιχείρησή μας “ΛΗΜΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία βρίσκεται στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο της οικοδομικής, έχει αποκτήσει την κατάλληλη πείρα και μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές και ποιοτικές λύσεις για τη μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
 
     
     
 
ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
είναι ο τρόπος, η μέθοδος και τα υλικά που χρησιμοποιούμε για προστατεύσουμε τα κτίρια από την απώλεια ή την προσθήκη θερμότητας. Θερμομόνωση είναι η προστασία ενός κτιρίου από την ζέστη και το κρύο. Είναι η μέθοδος που μας επιτρέπει, να περιορίσουμε την θερμότητα που χάνεται μέσα από το σπίτι τον χειμώνα, αλλά και την ζέστη να μπαίνει μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι.

Προτείνουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στις μονώσεις κτιρίων, με σεβασμό στις προσωπικές απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου και στοχεύοντας σε άριστα αποτελέσματα, με κύριο σκοπό μας την τελική ικανοποίηση του πελάτη.
 
 
     
     
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Άδενδρο, τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.