6944606687, 6947638793 Άδενδρο, Θεσσαλονίκη limnikg@yahoo.gr
 
 
 
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
ΛΗΜΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Θερμομονώσεις - Θερμοπροσόψεις Άδενδρο Θεσσαλονίκης


Οι γυψοσανίδες είναι ιδανική επιλογή για ανακαίνιση χώρων αλλά και άλλα μερεμέτια. Είναι μια οικονομική και εύκολη λύση με πολλά πλεονεκτήματα, εκτός της εύκολης τοποθέτησης, που θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε οποιονδήποτε χώρο. Έχουν μεγάλη αντοχή στη φωτιά, μικρό κόστος κατασκευής και παρέχουν ηχομόνωση από εξωτερικούς θορύβους. Παράλληλα, μπορούν να βαφτούν ή να αναδείξουν τη διακόσμηση, με μία τεχνοτροπία.

Με οδηγό την φαντασία, την τεχνογνωσία, καθώς και τη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της ξηράς δόμησης, η επιχείρησή μας “ΛΗΜΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία βρίσκεται στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της γυψοσανίδας.
 
 
 
     
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Χωρίσματα
  Ψευδοροφές
  Γύψινες διακοσμήσεις
  Βιβλιοθήκες
  Κρυφό φωτισμό
  Τζάκια
  Οροφές ορυκτών ινών
  Ειδικές κατασκευές
 
 
Οι γυψοσανίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους, για αυτό όλες οι ανάγκες και τα γούστα μπορούν να καλυφθούν. Μπορούμε να κρύψουμε κάποιες κατασκευαστικές ατέλειες που μπορεί να έχει ο χώρος μας, να κατασκευάσουμε διάφορα ράφια ή να προσθέσουμε διάφορες στυλιστικές πινελιές στο σπίτι μας έτσι ώστε να ανεβάσουμε την αισθητική του (π.χ. διάφοροι σχηματισμοί στο ταβάνι ή στον τοίχο).

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της ξηράς δόμησης, με εγγυημένα αποτελέσματα.
 
 
     
     
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Άδενδρο, τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.