6944606687, 6947638793 Άδενδρο, Θεσσαλονίκη limnikg@yahoo.gr
 
 
 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
ΛΗΜΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | Ελαιοχρωματισμοί - Τεχνοτροπίες - Θερμομονώσεις - Θερμοπροσόψεις Άδενδρο Θεσσαλονίκης


Τα χρώματα στους τοίχους του κάθε κτιρίου παίζουν σημαντικό ρόλο. Αποτελούν ένα βασικό παράγοντας που μπορεί να του αλλάξει την εμφάνιση, να τονίσει τα δομικά του χαρίσματα, να αναδείξει την μοναδική του ταυτότητα ή ακόμα και να του αλλάξει και να αναβαθμίσει τη φυσιογνωμία του.

Η επιχείρησή μας “ΛΗΜΝΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” η οποία βρίσκεται στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης, με φαντασία και πολύ μεράκι, μπορεί να φέρει σε πέρας πάσης φύσεως ελαιοχρωματισμούς και τεχνοτροπίες, ανακαινίσεις μερεμέτια, σε οικοδομές, μονοκατοικίες, μεζονέτες, εξοχικά και καταστήματα σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
     
     
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Ελαιοχρωματισμούς
  Σπατουλάρισμα τοίχων
  Φρεσκαρίσματα
  Λαδομπογιές
  Βερνίκια
  Τεχνοτροπίες
  Μερεμέτια
 
 
Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην τεχνολογία των χρωμάτων, των τεχνοτροπιών και της διακόσμησης, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις που θα κάνουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο μοναδικό και ξεχωριστό.

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο των ελαιοχρωματισμών και των τεχνοτροπιών είναι η εγγύηση μας για άρτια εργασία. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας μπορούν να ανακαινίσουν το διαμέρισμα σας άμεσα, γρήγορα και εγγυημένα τόσο ως προς την ποιότητα των υλικών όσο και προς την λειτουργικότητα των χώρων σας.
 
 
     
     
 
 
     
     
 
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

Με τις τεχνοτροπίες μπορείτε να δημιουργήσετε αντιθέσεις στους τοίχους σας ή να τονίσετε επιφάνειες και μέρη του σπιτιού. Στόχος της τεχνοτροπίας είναι να δώσει στο χώρο σας ένα διαφορετικό στυλ, ξεφεύγοντας από τον τυπικό, συνηθισμένο τρόπο βαψίματος.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να δημιουργήσει οποιαδήποτε τεχνοτροπία επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο προσφέροντάς σας ένα ξεχωριστό και μοναδικό αποτέλεσμα.
 
     
     
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα το Άδενδρο, τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.